My lovely pet

Fighter FishHi everyone today I am going to write a blog about my lovely pet

1 My lovely pet is a fighter fish

2.The color of my fish is red

3. I named him lightning

4.I love him a lot when hi jumps around

5.But he is very boring to keep at home

So did you see how fun it is to have a pet at home Bye.

My friend Nandu

Nandu and NavyaNandu and Navya1

Hello everyone I am going to write a blog . About my friend Nandu

1,My friend Nandu is a kind friend

2.She loves to play Knock,Knock

3.She always calls me to her house.

4,She loves to eat chocolate cake

5.She is going to became 8 years old

6.Elsa and Anna are her favourite characters in the movie Frozen.

7.She won two gold medals in skating

8.She loves to read wimpy kid.

9.She has a dairy with a lock and key

10.She loves all sports

So now you know about my best friend. Wait for my next blog tomorrow Bye.

Interview with my blogging mam

Hi everyone ,

My blogging mam name is Narmadha. She loves blogging and she teaches us how to write blogs. She told us that we have to always write what is in our heart and enjoy writing.

I prepared these questions to interview her, and it was fun hearing her answers.

Q1 : What is your lucky number ?

Ans : 3, as it is my birthdate 🙂

Q2 : Who is your favourite person ?

Ans : My husband 😀 As I can trouble him a lot

Q3 : How many years are you ?

And : Just 2 years elder than you 😛

Q4 : Who is your favourite cricket player ?

Ans : Ganguly (have you heard of him ? )

Q5 : When is your birthday ?

Ans : June 3

Q6 : What is your hobby ?

Ans : Blogging, dancing

Q7 : Which birthday did you enjoy most ?

Ans : My birthday when I was in third std, I was wearing such a cute pant shirt for first time and my friends all came for my birthday cake cutting. My parents made it very very special.

Q8 : How many medals did you get in school ?

1,2,3,4……. Essay writing, speeches , elocutions, dramas, dance (but nothing on sports)

Q9 : What is your favourite gift ?

I have 3 fav gifts… My husband got me a jula for my birthday and he gifted a teddy bear (only once) . those two. My son gifted a dairy milk chocolate for mother’s day.

Q10 : How do you enjoy blogging ?

It is super awesome to think and write and spread positive thoughts, am sure you are also enjoying 🙂

How was the interview ? did you enjoy it ? Bye

IMG_0457

My Mission on Clean India (Swachh Bharat)

Hello Everyone, I am writing a blog on how will I save my country. These are the some points on how and why will I keep my India clean. I request all to follow the points which I have mentioned below to keep our India clean and beautiful.

  • I will keep my surrounding’s clean because I want to keep my country clean
  • I will not waste pencil because I want to save trees
  • I will not waste glue because it uses trees and I want to save trees
  • I will not waste water because it is very precious than gold
  • I will not eat fish because you kill fish and it is very bad to kill any animal
  • I will not cut trees because we will not get oxygen
  • I will not pluck plants because there will be no greenery
  • I will not waste papers because it is made from trees
  • I will not use plastic because it is not good for health
  • I will use only paper bags because it is not man-made

10-Beautiful-Drawings-on-Clean-India-Swachh-Bharat-10So I hope you liked the points which I have mentioned and I hope you will also follow them. Hope to have a clean India. Swacha Bharat. See you all in my next blog where I have some interesting things to share with you all.

Interview with my most favourite person in the world

My blogging class mam gave me an interesting idea about ‘interview blogs’. She asked me, “whom do you wanna interview?” and I chose my grandmother, as she is the most favourite person in the world. She never scolds me or complains about me. I am her chellam always 🙂 So here is the interview question answers with her , Mrs Vatchala, my super granny.

Question 1 : How old are you ? Which age you enjoyed most ?

Answer : I am 58 years old, I enjoyed the day when I was born, I was a child small little baby

Question 2 : Who is your favourite person ?

Answer : MJR

Question 3 : When is your birthday ? Which is your most special birthday ?

Answer : My birthday is on 12th August and all my birthdays are good, I enjoyed all of them 🙂

Question 4 : What is your hobby ?

Answer : My hobby is doing some kitchen work

Question 5 : What is your favourite gift that you have received ?

Answer : The diamond ring which my daughter Sangeetha gave me. I really like it a lot

Question 6 : How was my mom during her childhood ? Very obedient or naughty ?

Answer : She was very naughty when she was small like you.

Question 7 : What is your advice for me grandma ?

Answer : Be a good girl always dear

Question 8 : What do you like about me ?

Answer : We all are very proud of you dear and you do great things that keep making us feel proud of you.

Question 9 : Is there some habit that I should change ?

Answer : Not at all, Navya is a super girl. Be very good like this 🙂

Questions 10 : Grandpa is very angry man. What will you do when he scolds you ?

Answer : My little grand daughter Navya is there to protect me, scold him and scream if he is angry on me , correct 🙂

See, how lovely she answered, especially about me 😀 That is why I love my grand mother very very much. Thank you…

The friendly tortoise and me

Friendly Tortoise

One day  there was a tortoise walking in the seashore

when I went near to the tortoise he went inside the shell because I think he was scared.

I gave grass to the tortoise as I thought he was hungry.He ate the grass

He was dark green and light green and he became friendly with me.

Me  and my friendly tortoise used to go to the sea everyday and collect shells. My

tortoise also helped me.

we kept all are shells in a small bag and went to sleep.

when I woke up I got shocked he was missing and I looked everywhere

when I looked in the sea he was there enjoying I took him out and told to him

Tortoise2

OK! shall we come and swim in the sea also.

I took him in my hand and went home and we lived happily ever after.

moral-Be friendly with others and they will help you when you need them.

Me & the dinosaurs

I had a nice birthday celebration. After that we slept by 11PM. I was very tired and very very happy.Once i went into deep sleep, then i got a dream.

But when i woke up, I was all alone in a forest surrounded by dinosaurs.  i saw a big dinosaur standing very close to me and I was so scared.

I ran when the dinosaur was attacking me, i saw a T-rex ,mososaures and teratops. I got very frightened , but I wanted to live. I wanted to go to my parents. So, I got an idea.

I saw that they were very hungry. When i threw meat, the dinosaurs were fighting to grab the meat and eat them. Then I threw more meat and they were friendly with me. a_girl_and_her_dinosaur_by_terraloba-d62g52lMany days I lived in the forest and the dinosaurs took good care of me. Then they found my parents place and dropped me at my home one day. All my neighbours and friends were surprised and shocked to see a dinosaur but they were very happy to see that I came back.

Moral of the story : You should be brave and bold at all circumstances. Even enemies will become friends if you help them.

My fantastic birthday

Hi Everyone! As i promised that i will write about my birthday celebration in today’s blog.

My loving mother decorated the whole house and she arranged my birthday party. I am my father’s favourite  pet. My parents usually wake me up with a surprise on my birthday morning.

The first gift I got was connect 4.  It was very  fun to play with.I got another gift it was glitter art i made so many arts made of glitter and I really enjoyed it.

We also played monopoly,it a 2-6 player game, it has a banker also and it is very fun to play with.

il_340x270.1002941980_jec3I wore a blue dress it was very frizzy and everyone really liked the dress a lot. I wanted to wear a crown but I was just wearing a chain and bracelet.

We ate yummy pizza but there was too much cheese in it.

I also liked my birthday because there was a tatto man and a magcian also.

Look how I enjoyed my birthday celebration. Wait to hear my first fiction story in my next blog.

Active Navya

Hello all, my name is Navya. You know what kind of girl I am ? ACTIVE 🙂 Yes , I am very active because

  1. I always run around and enjoy and be happyIMG_0328.jpg
  2. I want to become an athlete, win in all the sports, gold or other medals
  3. I am going to be rich, buy a villa and a nice stylish black colour jaguar car
  4. I love to play football and cricket with my friends
  5. You will see my in TV because I am going to participate in real olympics.

Now,tell me, have you seen a girl very active and talented like me ? 🙂 Wait for my next blog , I am going to share with you about my super cute birthday celebrations so far 🙂

 

 

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑